test

Hangmataccessoires

Jouw hangmat ophangen in een boom kan je doen met de sets die je hier kan vinden. Naast de hangmat bevestigen in een boom, kan je jouw hangmat ook ophangen aan de muur: ook hier zijn verschillende sets om jouw hangmat te kunnen ophangen.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Accessoires voor uw hangmat

Een hangmat ophangen kunt u zelf doen. Met de juiste accessoires kunt u uw hangmat op elke gewenste plaats ophangen. Voorwaarde is wel dat de muur, balk, boom of ander materiaal waar u de hangmat aan wilt hangen, stevig genoeg is. Verder is het belangrijk dat de hangmat bevestiging van solide materiaal is gemaakt en dat de gewenste plaats voldoende ruimte biedt voor een hangmat. Een hangmat ophangen kan ook door een touw om een paal of een boom te spannen en een hangmat ophangen knoop te maken. Als u handig bent in het maken van een hangmat ophangen knoop, dan kunt u uw hangmat overal in de tuin of zelfs in huis ophangen.

Hangmat bevestigen

De meeste mensen kiezen ervoor om een hangmat op een vaste plaats te hangen en monteren een hangmat bevestiging. Bij een hangmat ophangen muur of hangmat ophangen boom dient u rekening te houden met de afstand tussen de twee bevestigingspunten. De lussen van de hangmat dienen ongeveer anderhalve meter boven de grond te hangen. Indien u touw gebruikt om een grote afstand tussen twee bevestigingspunten te overbruggen, houd er dan rekening mee dat de hangmat bevestigingspunten hoger moeten liggen. Hebt u niet twee muren of bomen waar een hangmat tussen past? Plaats dan een stevige hangmat ophangen paal die u gebruikt voor het bevestigen van de hangmat.

Ophangen hangmat

Voor een hangmat ophangen muur koopt u een hangmat ophangset. Hierin zitten touwen, karabijnhaken, schroeven en pluggen voor het ophangen hangmat aan een muur of een boom. Een hangmat bevestigen door middel van een touw wordt gemakkelijk gemaakt door een bevestigingsset te kopen inclusief bevestigingshaken voor het spannen van het touw. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om zelf een knoop te maken. Gebruik hiervoor het speciale hangmattouw dat u ook bestelt op Tuintime.nl.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen