test

Hangmat

Het aanbod hangmatten van Tuintime omvat basishangmatten: in deze hangmatten zal je diagonaal liggen zodat de hangmat door je lichaam geopend wordt. Bij hangmatten met spreidstokken wordt de hangmat door de stokken geopend. Hangstoelen zijn hangmatten waarin je kan zitten en reishangmatten zijn door hun parachutestof licht en makkelijk mee te nemen. Ontdek ook  de babyhangmatten en kinderhangmatten vol kleurrijke hangmatten. Daarnaast kan je hier ook staanders voor de hangmat vinden, en leuke hangmat accessoires.

Een hangmat is het summum van ontspanning

Het summum van ontspannen in de tuin is relax een dutje doen. In een hangmat is luieren geen kunst en is wegdromen over tropische oorden zelfs gemakkelijk.

Een doek tussen twee bevestigingspunten

In warme oorden zijn hangmatten een onderdeel van het gewone meubilair. Iedereen heeft zijn eigen hangend bed en als u bij iemand anders gaat logeren, neemt u hem gewoon mee. Het klassieke beeld van hangmatten is een stuk doek, bevestigd tussen twee bomen. Gelukkig voor iedereen die geen grote bomen in de tuin heeft, zijn er ook nu ook standaards voor de bevestiging van hangmatten te koop. Een hangmatstaander is bijvoorbeeld een houten of metalen frame. Waar men met de bomen moet stoeien om de hangmat te laten blijven hangen, is een standaard eenvoudiger: door de hangmat er simpelweg aan te klikken is het ontspanningsmoment snel nabij. En in de hammock, zoals ze in het Engels zeggen, ben je snel in heaven.

Hangmat kopen

Wie een hangmat gaat kopen zal verrast zijn door de enorme keuze. Hangmatten zijn te koop in veel kleurvariaties. Effen kleuren, frisse streepjes of oosterse printjes, voor elke smaak is de juiste hangmat online te koop. Ook verschillende materialen zijn beschikbaar, of u een hangmat online te koop zoekt in biologisch katoen of een van weerbestendig polypropyleen. Het eerste materiaal voelt natuurlijk aan, het tweede materiaal verkleurt minder in de zon en droogt sneller. Daarnaast moet u een keuze maken tussen enerzijds basis hangmatten, deze hangmatten passen zich mooi aan naar jouw lichaam, anderzijds zijn er ook hangmatten met een spreidstok, deze hangmatten blijven steeds mooi opgespannen. Hangmatten online kopen kan eenvoudig op internet in onze online hangmatten winkel.

Prettig liggen of zitten

Goede hangmatten ondersteunen het lichaam gelijkmatig tijdens het ontspanningsmoment. Het doek vormt zich naar het lichaam. Eenpersoons of meerpersoons, u kunt hangmatten ook online kopen in een familievariant. Let bij de aankoop op het formaat en de maximale belasting, zodat u de juiste aanschaft. Ook een hangstoel is het bekijken waard: het doek hangt als het ware aan een trapeze, waardoor één bevestigingspunt voldoende is. In een hangstoel is het relax zitten. Ga je op reis, dan is het altijd handig om een reishangmat mee te nemen om lekker in te luieren. Daarnaast zijn er natuurlijk ook babyhangmatten en kinderhangmatten zodat iedereen lekker kan meegenieten. Geniet snel van jouw eigen hammock!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen