Een groene muur in uw tuin

Groene muren, groene gevels of een groene wand geven een extra dimensie aan uw tuin. Bij Tuintime.nl kunt u alles vinden voor de green wall en groene gevel, in welke stijl u uw tuin ook hebt vormgegeven. Hebt u een klassieke tuin, dan kunt u groene muren bijvoorbeeld combineren met een living wall, waarbij u in alle rust kunt zitten om te genieten van een boek en een glas wijn. Een living wall, sky farm of groene wand geeft veel sfeer en is ideaal voor een zithoek waar u gezellig de hele middag of avond met vrienden of familie buiten zit. 

Groene muur


Alles voor uw moderne tuin

Houdt u meer van moderne tuinen, ook dan vindt u bij ons volop artikelen om uw tuin in te richten naar uw eigen smaak. In een moderne tuin kunt u met uiteenlopende planten en bloemen een groene muur maken, wat erg mooi is in combinatie met een vijver of strak vormgegeven houten tuinhuisje. In uw tuin kunt u zoveel groene gevels maken als u wilt. Kies echter wel met zorg planten en bloemen uit, zodat het geheel harmonieus en niet te druk is.

Groene Muur


De mooiste groene gevel en muur bij Tuintime.nl

Er zijn verschillende groene gevelsystemen, en u kunt ze allemaal vinden bij Tuintime.nl. Hebt u al enkele ideeën, maar twijfelt u of ze uitvoerbaar zijn en in een mooie, stijlvolle tuin resulteren? Wilt u meer informatie over bepaalde producten? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Onze deskundige medewerkers staan u graag. Onze webshop is gebruikersvriendelijk vormgegeven, zodat u eenvoudig kunt rondkijken en makkelijk uw keus kunt maken. Ook bestellen en betalen gaat simpel, veilig en snel. Jouw groene gevelsystemen (green waal systems) koop je bij Tuintime.nl.

Groene Muur

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen