Speelhuisje met glijbaan

Roetsj, roetsj, roetsj... een voor een komen de kleintjes al schaterend van de glijbaan af. De houten speelhuisjes met glijbaan van Tuintime zijn een geweldig mooi stuk tuinspeelgoed in het kinderparadijs bij u in de tuin. De kinderen veilig in het gezichtsveld en u genoeglijk in uw favoriete tuinstoel onder de parasol. Terwijl u overlegt met de buren over het tuinhuis dat u op de scheiding wilt plaatsen klimt en glijdt je kroost op en af van die leuke groene kinderglijbaan.

Glijbaan in de tuin

U had natuurlijk onze zandbak en picknicktafel al. Het ultieme tuinplezier is echter pas compleet met een van de bijpassende speelhuisjes met glijbaan. Al ons klim en stoei tuinspeelgoed is vervaardigd van Noord-Europees vurenhout dat door zijn natuurlijke kleur mooi opgaat in de rest van uw tuin. De schommel en het houten speelhuisje met glijbaan zijn eenvoudig zelf in elkaar te zetten. Daarnaast is de constructie door de triangelvorm van het speelhuis met de glijbaan bijzonder stabiel. De unieke combinatie van glijbaan met speelhuisje én daarnaast nog eens een dubbele schommel maken dat u een meer dan complete speelhoek voor de kleintjes heeft.

Uw eigen speeltuin met glijbaan

Glijbanen hebben een onverklaarbare aantrekkingskracht op jong en oud. Zelf gaan we in het zwembad ook nog graag van de glijbaan. Het is dat de glijbaan voor de kinderen zo smal is anders zouden we daar in een onbewaakt ogenblik ook nog wel eens vanaf willen glijden. De kinderglijbaan is gemaakt van stevig doch flexibel kunststof in een frisse groene kleur en alleen geschikt als glijbaan voor in de tuin. Denkt u erover na een houten speelhuis met glijbaan aan te schaffen? Met het buitenspeelgoed en de glijbanen van Tuintime maakt u van elke tuin een echte speeltuin.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen