Funtec Volleybal

Niets is zo gezellig op een warme zomerdag als een sportief partijtje volleybal op het strand, op een steenworp van de verkoelende branding. Organiseer nu ook een spannend toernooi op het strand met een Funtec beachvolleybal-set. Koop de set van uw keuze nu eenvoudig bij Tuintime.nl en krijg hem handig bezorgd op ieder gewenst adres!

Urenlang speelplezier

Wie overgaat tot de aanschaf van een Funtec Volleybal-product is verzekerd van urenlang speelplezier. Nodig iedereen uit voor een dag op het strand, maar neem de set vooral ook mee op vakantie of op kamp. Maak teams met vrienden of familie en versla elkaar in een sportieve strijd om nooit te vergeten! Met Funtec beachvolleybal heeft u alle benodigdheden om een volleybalveld uit te zetten bij de hand in een compacte, kwalitatief hoogstaande set. Dus pak het net en de bevestigingsmaterialen uit, markeer de grenzen van het speelveld en laat het spel beginnen op het strand, in een andere buitenomgeving of misschien zelfs in de overdekte beachclub!

Beachvolleybal op elk niveau

Funtec is een professionele aanbieder van sportartikelen en dat merkt u aan de materialen: alle Funtec volleyball producten zijn stevig en betrouwbaar met een volwassen en sportieve uitstraling.

Tuintime verkoopt verschillende producten van Funtec, stuk voor stuk toppers op het gebied van prijs-kwaliteitverhouding. U mag wel zeggen dat Funtec beachvolleybal mogelijk maakt voor iedereen: of u nu zorgeloos wilt recreëren of juist een partij wilt spelen op gevorderd niveau. Er is een instapmodel voor beginners, maar het is ook mogelijk een complete wedstrijdset te bestellen die voldoet aan alle richtlijnen die de volleybalbond stelt aan officiële wedstrijden.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen