Flora en Fauna

In de tuin zitten is leuker als ze verzorgd is en de planten op een nette manier georganiseerd zijn. Tuintime heeft de nodige accessoires voorzien om het onderhoud van uw tuin te vergemakkelijken.

Zet ook eens de bloemetjes buiten

Is uw beschikbare oppervlakte slechts beperkt? Geen probleem, met de bloembakken van Minigarden kunt u een verticale tuin creëren, dit zelfs binnenshuis! Ook de plantenzakken van EcoStyle zijn uiterst geschikt om een variatie aan groen in te planten.

Plezier voor mens en dier

In een tuin is het vanzelfsprekend dat ook enkele kleine gasten hun opwachting zullen maken. Om het hen zo aangenaam mogelijk te maken in de tuin, heeft Tuintime eraan gedacht haar assortiment uit te breiden met een aantal producten speciaal voor dieren. Vogels verwennen doet u met de vogelhuisjes uit ons assortiment. Zo zorgt u ervoor dat ze ook tijdens barre tijden gelijk voedsel vinden. De allerkleinsten verwent u dan weer met een huisje op maat. Op zoek naar een bijenhotel, een vlinderkast of een egelhuis? Kijk eens op Tuintime!

De leukste tuinaccessoires bij Tuintime

Zowel u, uw bloemen als de dieren in uw tuin kunnen baat hebben bij een beetje regenwater. Tuintime maakt komaf met de cliché regentonnen en biedt een aantal kleurrijke alternatieven met aanzienlijke inhoud aan. Ze zijn steeds voorzien van een handig kraantje!

Nog tuintips nodig? In Bartel Van Riets tuinboeken vindt u misschien wat u zoekt!


bloembakken vogelhuisjes insectenhuizen regentonnen Groenland

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen