Murk Feitsma

Heb je een mooie overkapping gebouwd of ben je van plan om veel te barbecueën als het zomerweer is? Dan is een mooie tuinmeubelset natuurlijk erg belangrijk. Maar wat moet je dan kiezen? Een loungeset, waarop je heerlijk kunt ontspannen, of een eetset om gezellig aan te eten? Het kan moeilijk zijn om te beslissen. Gelukkig kunnen wij je helpen om de beste keuze te maken. Welke tuin- of loungeset je kiest, hangt af van wat je ermee wilt doen. Denk hier goed over na voordat je een keuze maakt.

Bijzettafeltje

Een tafel voor in de tuin is erg handig. Een bijzettafeltje neemt bijvoorbeeld niet veel ruimte in beslag, dus je kunt meestal wel een plekje vinden in je tuin. Zodra je de beste plek hebt gevonden, kun je het tafeltje verder inrichten met leuke kussentjes of placemats. Een bijzettafeltje heeft een groot voordeel: het is handig omdat je er van alles op kunt zetten of leggen zonder op te hoeven staan van je loungeset of andere meubels. Je kunt er ook decoratiestukken of kleine accessoires op plaatsen.

Tuinkussens

Maak je tuin extra gezellig met leuke tuinkussens van Tuinmeubelshop als accessoires. Kies kleuren die goed bij elkaar passen om een mooie eenheid te creëren. Let hierbij op de omgeving van je tuin. Als je teakhouten meubelen hebt, kun je bijvoorbeeld warme kleuren kiezen. Voor een donkergrijs frame passen donkere kleuren beter. Denk ook aan het kleurenschema bij het kiezen van decoratieve kussens, zodat het niet te druk wordt. Leg verschillende formaten kussens bij elkaar voor een speels effect.

Vloerkleed

Geef je loungeset een extra leuke uitstraling met een vloerkleed. Dit is heel fijn als het mooi weer is en het maakt de tuin gezellig! Je kunt deze leuke accessoires tijdens de lente en zomer buiten laten liggen. Het tapijt kun je gemakkelijk schoonmaken met een stofzuiger of door het af te kloppen. Het is dus niet moeilijk om te onderhouden. Als je je tuin een tijdloze uitstraling wilt geven, is een buitenkleed ook echt perfect. Het heeft neutrale kleuren die goed passen bij elke stijl. Buitenkleden zijn gemaakt om goed bij de kleuren van tuinmeubelen te passen, dus je kunt altijd de perfecte combinatie vinden!