Carport

Je eigen carport hebben, met eigen berging, kan bij Tuintime. Het staat altijd zo chic: een carport voor de deur. Bovendien beschermt het dak de auto tegen weersinvloeden en vogelpoep. En je hebt altijd een schaduwplekje voor de auto om te parkeren in de zomer. Niet alle woningen zijn gezegend met carports. Daarom kun je een houten carport kopen. Ook geschikt voor bij de standplaats van de caravan. 

Carports met berging

Net als een garage of schuur zijn er ook carports met berging te koop. Deze carports bevatten een los schuurtje of een kastje waar je spullen in kunt opbergen, zoals motorolie, gereedschap en dergelijke. Vooral een berging met slot is hier heel geschikt voor. Een carport kun je daarom ook gebruiken als open garage om lekker te sleutelen aan je auto, brommer of motorfiets.

Carport te koop

Wanneer je een carport gaat kopen kun je kiezen uit verschillende uitvoeringen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een dubbele carport waar met gemak twee auto’s onder kunnen staan. Ook kun je voor een dubbele carport kiezen als je naast een auto ook een aanhanger of caravan van onderdak wilt voorzien. Ook kun je bij een dubbele carport makkelijk een tafel en een paar stoelen kwijt, zo wordt het een heerlijke, alternatieve picknick plek.

Carports van hout

Op Tuintime.nl is een carport te koop met en zonder achterwand. De carports met achterwand kunnen tevens dienst doen als schutting. De carports zijn gemaakt van een hoge kwaliteit, duurzaam hout wat tegen een stootje kan. Je kunt ervoor kiezen om het hout te verven in je favoriete kleur, maar het hoeft eigenlijk niet. Plaats de carport op een goede, egale ondergrond en stal je auto, motor, fiets, aanhanger of caravan onder het mooie dak. Jouw tuinhuis-carport online kopen doe je bij Tuintime.nl. Mooie carportgarages voor bij jou thuis.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen