test

Volleybal

In het volleybal-aanbod van Tuintime kan je terecht voor verschillende beachvolleybal kits. Zo kan je jouw eigen speelterrein maken en uren beachvolleybal-plezier beleven. Naast de beachvolleybal-kits kan je hier ook verschillende beachvolleyballen terugvinden.

per pagina
17 artikel(en)

per pagina
17 artikel(en)

Beachvolleybal spelen met de vrienden

Tijdens de zomermaanden hebben we het allemaal al eens een keertje gespeeld: volleybal. Eerst een groepje maken en dan daarna proberen om de andere groep te doen verliezen. Volleybal spelen kan heel ontspannend zijn en helpen om de stress er letterlijk uit te slaan, maar een match kunt u enkel tot een succesvol einde brengen als u een echte beach volleybal heeft van goede kwaliteit. Tuintime verkoopt onder andere de Gala Beach Smash Plus 10: dat is een soort beachvolleybal van de beste kwaliteit die op nummer één staat.

De perfecte volleybal

Een echte, goede volleybal om goed mee te kunnen spelen moet licht zijn en iets kleiner dan de grote modellen. Wat de Gala Beach Smash en andere ballen van Tuintime zo speciaal maken, is dat u een bal koopt die geheel met de hand is gemaakt en dat allemaal van synthetisch leer.

Een beachvolleybal van de hoogste kwaliteit

De volleyballen die Tuintime verkoopt stralen kwaliteit uit en dankzij de handgemaakte ballen bent u er zeker van dat u lang plezier van uw bal zult hebben. U kunt er gerust volop mee spelen zonder dat de naden of de stof kapot gaat. De beach volleybal voor een echt partijtje vindt u zonder meer bij Tuintime. In de collectie zult u uiteraard alleen maar kwaliteitsballen vinden die met de hand vervaardigd zijn; dat is wat het zo speciaal maakt. U koopt een bal van hoge kwaliteit en u betaalt er slechts een paar luttele euro’s voor. Heeft u nog meer vragen over de kwaliteit van de volleyballen? Dan mag u ons altijd contacteren via de klantenservice. En u weet: als u iets bij Tuintime bestelt, dan betaalt u nauwelijks verzendkosten.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen