test

Voetbaldoeltjes

Wat is er leuker voor een voetballend kind dan een eigen voetbaldoel in de tuin te hebben. Tuintime heeft verschillende formaten voetbaldoelen, bovendien kan je de voetbaldoeltjes makkelijk vastpinnen in de grond. Naast een voetbalgoal kan je hier ook Kickback Rebounders aanschaffen: hiermee kan je jouw voetbalvaardigheden verbeteren zoals passen, schieten of koppen.

per pagina
9 artikel(en)

per pagina
9 artikel(en)

Voetbaldoelen bij Tuintime

Tijdens zomerse dagen is er niets lekkerder voor een kind dan zich kunnen uitleven in de tuin met een bal. Of het voetbalseizoen nu net achter de rug is of de kinderen na de training nog een paar extra ballen in de voetbalgoal willen trappen, een voetbaldoel in de tuin is voor ieder kind een groot plezier.

Het online tuincentrum Tuintime.nl heeft alles in huis om de tuin in een groot succes te veranderen. En daar mogen voetbalgoals natuurlijk niet aan ontbreken! In de categorie Buitenspeelgoed vindt u een subcategorie Voetbaldoelen. Verschillende voetbalgoals van het merk Exit zijn hier te vinden. Verplaatsbare voetbaldoelen die ook makkelijk vast te zetten zijn.

De goedkope voetbaldoelen zijn in plaats van het gebruikelijke wit zwart gekleurd en zijn makkelijk te verplaatsen. De voetbal goals misstaan niet in uw tuin, hoe groot of klein deze ook is. En uw kind heeft er gegarandeerd veel plezier mee: alleen, met papa of met vriendjes en vriendinnetjes.

Nieuwe trend: Panna voetbal

Zo heeft Tuintime.nl een Panna Goal. Dit is een laag en klein voetbal goal, waarbij de kinderen de bal tussen de benen in het voetbaldoel voor kinderen moeten schieten. Panna voetbal is een nieuwe trend op het gebied van straatvoetbal. Door het sterke frame en de nieuwe bevestigingswijze is het gemakkelijk om de voetbalgoal in de tuin te plaatsen, maar kan deze ook zo naar de straat worden verplaatst.

Afmetingen voetbaldoel

Bij ieder voetbal goal zijn de afmetingen en het gewicht van de goal genoteerd. De kleinste afmetingen voetbaldoel zijn 150 bij 60 bij 60 centimeter, de grootste afmetingen zijn 300 bij 200 bij 90 centimeter. Ook bevat ieder product meerdere foto's die gedetailleerd het product tonen en jou de afmeting van de voetbalgoal geven. Jouw voetbal doel kopen doe je bij Tuintime.nl

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen