test

Triker

Met een triker of trike bike doe je kinderen tussen 6 en 12 jaar een groot plezier. Een trike bike of ligfiets heeft geen stuur maar dankzij een kantelsysteem kan je toch jouw richting van de trike bike bepalen. Ontdek de verschillende modellen trikers van Tuintime.

per pagina
6 artikel(en)

per pagina
6 artikel(en)

Triker

Lekker scheuren op je eigen triker. De triker is een sportieve, stoere zitfiets met drie wielen waar je gave stunts mee kunt doen. Zo kun je met de trike bike mooie bochten nemen door het unieke kantel- en stuurmechanisme. Dankzij de drie wielen ligt de triker heel stabiel op de weg. Dat wordt lekker scheuren. De leukste trike is te koop op onze website.

Trikers

Trikers zijn er voor jongens en voor meisjes, in verschillende kleuren en met diverse designs. Toch zijn veel van deze fietsen versierd met stoere vlammen. Ook is de trike bike vaak voorzien van de mooiste kleuren lak. Hierdoor krijgt deze fiets al een snel uiterlijk. Maar je mag er natuurlijk ook gewoon rustig op fietsen.

Trikers kopen

Hoewel een trike bike meer is om buiten de tuin te gebruiken, is de trike te koop via Tuintime.nl. Want onder ‘tuin tijd’ verstaan we ook tijd om lekker buiten te spelen. Let er op wanneer je een triker gaat kopen dat de fiets geschikt is voor jezelf of je kind. Dit kun je zien door bij de specificaties te kijken naar het maximum gewicht wat de trike kan dragen.

Trikers te koop op Tuintime.nl

Op Tuintime.nl zijn verschillende trikers te koop. Je kunt het vergelijken met een skelter, maar dan met een wiel minder. Controleer voordat je kind gaat fietsen of de rem het goed doet en de trappers goed vastzitten. Let wel: een trike is niet bedoeld om mee deel te nemen in het verkeer. En zet je kind altijd een helm op voor de veiligheid.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen