test

Beschermhoes voor de tafeltennistafel

Verleng de levensduur van jouw pingpongtafel dankzij een beschermhoes voor pingpongtafels. De beschermhoes is geschikt voor alle tafeltennistafels van Sponeta. Is praktisch voor zowel indoor als outdoor tafeltennistafels.

per pagina
1 artikel(en)

per pagina
1 artikel(en)

Een beschermhoes voor de tafeltennistafel

Houdt u ook zo van een spelletjetafeltennis? Veel kinderen en volwassenen zijn er dol op, vooral natuurlijk als het zonnetje lekker schijnt. U kunt eigenlijk het hele jaar door buiten op de tafel spelen, maar u kunt de tafel natuurlijk ook binnen zetten. Om de tafeltennistafel te beschermen gebruikt u natuurlijk een beschermhoes.

Weersinvloeden

Een tafeltennistafel in de tuin wilt u natuurlijk wanneer u deze opbergt goed beschermen tegen diverse weersinvloeden. Maar ook wanneer u een tafeltennistafel opbergt in de schuur of op zolder wilt u de tafel beschermen. Een beschermhoes voor de tafeltennistafel is daarom dan ook zeker geen overbodige luxe.

Met rits, wel zo gemakkelijk

De stevige afdekhoes voor de tafeltennistafel is gemakkelijk om de dichtgeklapte tafel heen te schuiven. Sluit vervolgens met behulp van de rits de beschermhoes voor de tafeltennistafel goed af. Hierdoor kunnen stof en vocht niet tot de tafel doordringen. Zo houdt u de tafeltennistafel in een goede staat. Wilt u weer spelen? Rits de beschermhoes eraf, klap de tafel uit en de match kan direct weer verder.

Universeel

De afdekhoes voor de tafeltennistafel van Tuintime is universeel en past om iedere standaard tafeltennistafel. Wel zo handig, want zo weet u zeker dat de hoes ook om uw tafel heen past. Klap voor het aanbrengen van de hoes de tafel altijd eerst dicht en volg vervolgens de aanwijzingen van de beschermhoes verpakking. Zo gaat ook de hoes lang mee. De afdekhoezen voor de tafeltennistafel zijn via de Tuintime webshop makkelijk te bestellen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen