test

Tafeltennis

Verzot op een spelletje pingpong of tafeltennis, ontdek dan het ruime aanbod tafeltennistafels of pingpongtafels. Daar kan je zowel indoor als outdoor tafeltennistafels terugvinden. Ontdek ook allerhande tafeltennis accessoires zoals pingpongpalletjes, een beschermhoes voor jouw tafeltennistafel of zelfs nieuwe netsets voor jouw pingpongtafel.

Overzicht subcategorieën van Tafeltennis

Tafeltenniswinkel voor jouw tafeltennismateriaal

Bij de sport tafeltennis, of pingpong, wordt met een batje een licht kunststof balletje op een tafeltennistafel geslagen. Naast een sport kan pingpong ook heel goed recreatief gedaan worden. Na het eten een potje tafeltennis is het ultieme familiespel. Wat is er dan mooier dan een tafeltennistafel in uw eigen tuin?

Alle benodigdheden in onze tafeltenniswinkel

Voor een potje pingpongen is een tafel nodig, een net, batjes en een paar balletjes. Meerdere balletjes is een must, ze zijn licht en kwetsbaar. Het is vervelend als halverwege een spannende strijd de voorraad pingpong-balletjes op is. Tafels voor tafeltennis zijn bij de shop in verschillende maten verkrijgbaar. Bij een tafeltenniswinkel zijn ook accessoires als batjes en netjes. Ook een assortiment balletjes is in de tafeltennis shop te koop. Jouw tafeltennis kopen kan snel en gemakkelijk online bij Tuintime.

Lichamelijk en mentaal

De bal over het net slaan lijkt eenvoudig, maar vergis je niet. Het is niet voor niets een sport met zijn lichamelijke maar ook mentale eisen. Het is de bedoeling dat het balletje zo geslagen wordt, dat de tegenstander minder kans heeft hem terug te slaan. Zo is een punt te behalen. Nadenken is dus niet overbodig. Als je recreatief speelt kunnen de regels wat versoepelt worden, naar gelang de afspraken die je met elkaar maakt. De naam pingpongen komt overigens van het geluid dat het balletje op de tafel en tegen het batje maakt. Als je goed luistert hoor je ping pong op jouw pingpongtafel.

Meten is weten

Online zijn de spullen voor pingpong bij een tafeltennis winkel verkrijgbaar. Let goed op welke maat tafel u besteld, bekijk vooraf of een tafel past op de plaats waar je hem gepland hebt. Als alles geïnstalleerd is staat niets je in de weg om een poging doen je familieleden te verslaan. Het is verslavend en als je verliest wil je morgen revanche. Tuintime.nl jouw tafeltennis winkel of ping pong winkel.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen