test

Speeltoestellen in de tuin

Ontdek het aanbod speeltoestellen voor buiten bij Tuintime. Onder de buitenspeeltoestellen kan je hier onder andere schommels, speeltorens met glijbanen, zand- en watertafels terugvinden. Alle speeltoestellen zijn gemaakt met Noord-Europees vuurhout en de speeltoestellen geven jouw tuin een frisse en trendy look.

per pagina
20 artikel(en)

per pagina
20 artikel(en)

Sportieve en houten speeltoestellen voor buiten

Wilt u uw kinderen heerlijk laten spelen in uw eigen tuin? Dan moet u echt even een kijkje nemen bij de sportieve en de houten speeltoestellen van Tuintime. Op onze website vindt u een ruim assortiment speeltoestellen in hout voor kinderen van elke leeftijd. Van houten speelhuisjes tot trampolines, de speeltoestellen voor buiten zijn van de beste kwaliteit en zijn geschikt voor elke tuin.

Een eigen plekje met speeltoestellen van hout

De betoverende houten speelhuisjes zijn een droom voor elk kind. Ze kunnen er urenlang hun eigen avonturen beleven met hun vriendjes en vriendinnetjes. Sommige modellen zijn verhoogd en hebben een trapje en een glijbaan. Bovendien zijn alle speeltoestellen van hout zeer duurzaam en sterk. Uw kinderen hebben vele jaren plezier van dergelijke stevige speeltoestellen in de tuin.

De leukste tuinspeeltoestellen

Een tuin met speeltoestellen is een waar paradijs voor kinderen, waar ze zich in de gezonde buitenlucht heerlijk kunnen uitleven. In de webshop van Tuintime.nl vindt u ook voetbaldoelen, trampolines, tafeltennis tafels, loopfietsen en trikers. Wij hebben de beste speeltoestellen in huis voor alle sportieve kinderen die graag buiten zijn. En uiteraard ook leuk voor sportieve ouders die een balletje willen trappen, of een potje tafeltennis willen spelen

Onze houten speeltoestellen worden snel bezorgd

Bent u benieuwd welke speeltoestellen voor de tuin u online kunt bestellen? Surf dan naar Tuintime.nl en vergelijk de speeltoestellen voor de tuin. Spelen uw kinderen graag in een tent? Verras ze dan met een vrolijke houten tipi met klimwand en glijbaan. Met zulke houten speeltoestellen voor buiten wordt Indiaantje spelen nog leuker.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen