test

Loopfiets

Leer je kind kennis maken met een fiets met een loopfiets. Loopfietsen zijn een plezier voor jonge kinderen en helpt hun in de ontwikkeling. Jouw kind zal uren plezier beleven aan zijn of haar loopfietsje.

per pagina
2 artikel(en)

per pagina
2 artikel(en)

Loopfiets

Aan de wandel met je kinderloopfiets. Wanneer een kind leert fietsen, komt daar toch meer coördinatie bij kijken dan je misschien zelf als volwassene onthouden hebt. Daarom is het zo fijn om je kind eerst te laten oefenen met een loopfiets.

In balans op een loopfiets

Bij het leren fietsen komt veel balans kijken en natuurlijk het oefenen met snelheid. Het vinden van de combinatie tussen balans en snelheid maakt het juist zo lastig om te leren fietsen. Daarom is het goed om te beginnen met een loopfietsje. Dit is eigenlijk een gewone kinderfiets, maar dan zonder trappers. Je kindje oefent zo om de balans te bewaren en is snel met de voeten bij de grond als deze balans vermindert.

Kinderloopfiets

Loopfietsen zijn er in net zulke diverse uitvoeringen als kinderfietsen. Zo kun je een kinderloopfiets krijgen voor jongens of voor meisjes. De loopfietsen zijn echter hetzelfde, alleen de kleurstellingen zijn anders. Zo zijn die voor jongens vaak stoer versierd en die van meisjes bevatten veel roze of paars.

Leeftijd loopfiets

De loopfietsjes en loopfiets leeftijd is ongeveer vanaf twee jaar (loopfiets 2 jaar). Maar soms kunnen kinderen als eerder overweg met een loopfietsje. Eigenlijk is de loopfietsjes en loopfiets leeftijd afhankelijk van wanneer je kindje goed kan zitten en makkelijk zelf kan lopen. Loopfietsen zijn voornamelijk geschikt voor korte afstandjes.

Veilig op de kinderloopfiets

Wanneer je kleintje aan de wandel gaat op zijn loopfietsje is het verstandig om hem of haar een helm op te zetten. Want veiligheid gaat natuurlijk voor alles! Daarom is het ook verstandig om een fietsvlaggetje op de loopfiets te zetten. Veel wandelplezier. Koop jouw loopfiets online bij Tuintime.nl!

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen