test

Buitenspeelgoed

Ontdek het ruime assortiment buitenspeelgoed bij Tuintime. Kinderen houden graag van springen op een trampoline of een spelletje tafeltennis. In het aanbod houten buitenspeelgoed hebben we speelhuisjes en speeltoestellen. Voor de sporters hebben we voetbaldoelen of volleybal speelgoed. Daarnaast kan je ook loopfietsen, trikers en winterspeelgoed terugvinden in het aanbod buitenspeelgoed van Tuintime.

Buitenspeelgoed

Kinderen zitten tegenwoordig veel te vaak binnen, maar dat hoort vanaf nu tot de verleden tijd met het ruime assortiment buitenspeelgoed dat u in onze online shop vindt. Heeft u de beschikking over een tuin? Laat uw kinderen vanaf nu heerlijk buiten spelen. Zelfs voor de kleine tuin hebben wij geschikt tuinspeelgoed. Voor elke leeftijd kunt u bij ons buitenspeelgoed online bestellen.

Buitenspeelgoed van hout

U heeft een groot huis, uw kinderen hun eigen speelhuisje. Alle huisjes behoren tot het buitenspeelgoed van hout. Indiaantje spelen in een heuse wigwam, de trap op en aan de andere kant van het speelhuis weer via de glijbaan naar beneden roetsjen. Of gewoon gezellig met een vriendinnetje limonade drinken in een speelhuisje uit het aanbod houten buitenspeelgoed voor peuters. Door te kiezen voor houten buitenspeelgoed kiest u voor duurzaamheid en natuurlijk materiaal.

Spring in het rond

Kinderen borrelen van energie en lijken nooit uitgeput te raken. Heeft u de handen vol aan uw kleine spring-in-’t veld? Wij verkopen allerlei soorten trampolines in de categorie buiten speelgoed. Naast de trampolines verkopen wij alle bijbehorende accessoires, zodat uw kind op een veilige manier kan genieten van zijn nieuwe tuinspeelgoed. Zijn ze nog niet moe? Laat ze dan buitenspelen op een van onze loopfietsen.

Buitenspeelgoed voor kinderen en tieners

Dat buitenspelen niet alleen leuk is voor kleine kinderen bewijzen we met onze collectie Trikers. Stoere jongens en natuurlijk meisjes kunnen zich op de ‘driewielige’ ligfietsen razend snel voortbewegen. Voor u het weet heeft u geen kind meer aan uw tiener, want dan wil hij of zij alleen nog maar buiten spelen. Een balletje trappen met vrienden of pa moet kunnen. De voetbaldoelen zijn net als het andere buitenspeelgoed online bij ons te bestellen. Ten slotte hebben we ook nog alles om tafeltennis te kunnen spelen. Niet alleen tafeltennistafels, maar ook bijhorende accessoires vindt u onder buitenspeelgoed online in onze webshop, een groothandel in buitenspeelgoed.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen