test

Bloembakken

Ontdek het aanbod bloembakken bij Tuintime. Deze bloembakken kan je zowel binnen als buiten gebruiken en zijn ideaal om een verticale tuin te maken. Daarnaast kan je hier ook plantenzakken terugvinden, bloemzakken die je makkelijk terug kan opbergen.

per pagina
10 artikel(en)

per pagina
10 artikel(en)

Voor elke stijl een bloembak

Bloembakken in de tuin zijn er in allerlei soorten en maten. Welke stijl uw tuin ook heeft en wat uw lievelingskleur ook is, er is voor u een passende bloembak verkrijgbaar. Bloembakken beplant met planten in fleurige kleuren kunnen een tuin helemaal opvrolijken.

Buitenkamer

De tuin is steeds meer een kopie van het woonhuis. Vroeger had men een vensterbank vol planten, tegenwoordig staan de bloembakken buiten vol met fleurige planten en bloemen. In een tuin waar bestrating de overhand heeft, kunnen bloemen in bakken het geheel frisser en gezelliger maken. Het is wel belangrijk om de bloembakken buiten van water te voorzien, waar planten in de aarde vaak genoeg hebben aan de regen, in een bloembak loopt het overtollige water weg en moet af en toe extra beregend worden.

Soorten Tuin Bloembakken

In een tuin met steigerhouten meubelen zullen Stapelbloembakken mooier staan dan bijvoorbeeld een terracotta bloembak. Bloembakken met een waterreservoir zijn verkrijgbaar in verschillende maten, en zeer handig in gebruik. Een tuin bloembak kan voorzien van een plastic binnenkant, of juist met gaten voor het laten wegstromen van overtollig water. Een bloembak van steigerhout is stoer en tijdloos en geeft een tuin een eigen uitstraling.

Voor elk wat wils

Bloembakken zijn ook in legio andere materialen verkrijgbaar. Terracotta, aardewerk, plastic en steen, het assortiment is groots, evenals alle beschikbare kleuren. Wie bloemen in bakken zet die eigenlijk voor binnen bedoeld zijn, komt wel bedrogen uit. De pot voor de vensterbank is heel anders dan een echte buitenpot. Behalve dat een binnenpot vaak te poreus is, is een buitenpot nu eenmaal van een andere kwaliteit. Een regenbui of sneeuwbui is voor een echte buitenbak vaak geen probleem. Buitenbakken zijn vaak verkrijgbaar in series, zodat bij aanschaf van een aantal bakken in verschillende maten een mooi geheel ontstaat. Kortom, jouw bloembakken online aankopen doe je bij Tuintime.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen