Bijentime bij Tuintime

Waarom een bijenhuis kopen?

Bijen en wespen zijn belangrijke insecten in ons ecosysteem. Bijen omdat ze zorgen voor de bevruchting van vele bloemen en wespen omdat ze zich voeden met schadelijke insecten zoals cicaden en bladluizen. Met bijenhotels en een wespenhotel in onze tuin geven we te kennen aan de beestjes dat we ze vriendelijk gezind zijn en niets te vrezen hebben. Hang een bijenkastje bij voorkeur uit de felle zon onder de overstek van een tuinhuisje of serre zodat ze ongestoord af en aan kunnen vliegen. Tuintime: de meest complete online tuinshop, van mediterrane tuinplanten, foliekassen tot bijenhotels kopen, eenvoudigweg alles voor uw tuin. Alle artikelen simpel met één klik besteld en binnen no time geleverd.

Decoratieve bijenkasten te koop

Een bijenhotel kopen is niet iets waar we prioriteit aan stellen bij het inrichten van onze tuin. Om vruchten aan onze fruitbomen en vooral veel bloemen in de borders te hebben zijn deze diertjes echter onmisbaar. Daarnaast staat een wespenhotel of een bijenhuisje heel decoratief aan de stam van een boom of aan de pergola. De soorten bijenkasten die te koop staan hier bij Tuintime zijn stuk voor stuk gemaakt van natuurlijk materiaal. Uitgeholde korte stukjes tak en dennenappels gevat in een decoratief houten lijstje maken de natuur in uw tuin compleet.

Bijenhotels, vlinderkasten en egelhuizen

U heeft geen weelderig struikgewas, bomen of dicht beplante uithoeken in uw tuin, maar wilt wel uw steentje bijdragen aan het ecosysteem? De bijenkasten die te koop staan op onze site kunnen ook heel goed op een balkon aan de gevel of aan een tuinschutting gehangen worden. Wanneer u toch besluit een bijenhuis te kopen, neem er dan gelijk een vlinderkast bij. Geef deze prachtige dieren een plek om te overwinteren, zodat u ze het komende jaar al vroeg weer mag verwelkomen.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen