Barbecue kopen

Een barbecue kiezen

Als u een barbecue wil gaan kopen is het natuurlijk belangrijk allereerst te bedenken wat voor soort barbecue u wilt gaan gebruiken. Er zijn drie soorten barbecues; gasbarbecues, elektrische barbecues en houtskoolbarbecues. Iedere soort heeft zo zijn voor- en zijn nadelen. Een gas- en een elektrische barbecue zijn bijvoorbeeld vrijwel direct klaar voor gebruik, bij een houtskoolbarbecue duurt dat wat langer. Een houtskoolbarbecue heeft als voordeel dat u de briketten of houtskool kunt verdelen in een hete zone en koude zone. Dat wil zeggen dat u de kolen aan een kant van de barbecue legt zodat vlees dat u heeft gebakken kunt laten doorgaren op de koude zone zonder dat het vlees verbrandt. Dat wordt vooral gedaan met grote stukken vlees zoals een hele kip of een rollade. 

Bbq-prijzen

Bij een bbq speelt ook de prijs een rol. Bbq-prijzen kunnen nogal uiteen lopen. U kunt al een bbq kopen voor een gering bedrag maar er zijn ook zeer dure exemplaren. Tuintime.nl heeft al een echte Weber-barbecue te koop vanaf € 89,- (met 10 jaar garantie). De meest luxueuze Weber-barbecue is te koop bij ons voor € 3549,- (met 25 jaar garantie). Een gemiddelde gas-bbq is te koop voor € 170,-. Een elektrische bbq is te koop vanaf € 199,-. Een elektrische barbecue kan ook binnenshuis worden gebruikt. U kunt deze bijvoorbeeld onder de afzuigkap in de keuken zetten.

Bbq online kopen of in een barbecue-winkel?

Het voordeel van een bbq online kopen bij Tuintime.nl, in plaats van in een barbecue-winkel of tuincentrum, is dat u ons assortiment rustig vanuit uw luie stoel kunt bekijken. Bovendien wordt uw aankoop vanaf € 50,- gratis thuisbezorgd. Bevalt uw aankoop u achteraf toch niet helemaal? Geen probleem; bij Tuintime.nl krijgt u in dat geval gewoon uw geld terug! Een barbeque kopen doe je bij Tuintime, bij ons is een barbeque te koop tegen een voordelige prijs.

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen