Balsporten

Zijn uw kinderen graag actief of bent uzelf ook een fervent sporter? De benodigdheden voor balsporten, of u nu competitief of recreatief speelt, vindt u bij Tuintime. Kies steeds de meest kwalitatieve producten!

Basketring kopen

Basketbal spelen doet u uiteraard met een gepaste dunkring. U hoeft deze niet per se aan de muur te hangen. Tuintime maakt het ook mogelijk om zowel een draagbare als een in de grond bevestigde constructie te gebruiken. De basketringen zijn bovendien steeds verstelbaar in hoogte wat sporten toegankelijk maakt voor groot én klein!

Volleybalnetten

‘s Zomers volleybal spelen in de tuin kan met de volleybalsets van Tuintime. De netten zijn gemakkelijk op te stellen en kunnen bovendien voor verschillende sporten gebruikt worden. De volleyballen die wij aanbieden zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen zowel in een zaal als buiten op het stand gehanteerd worden!

Voetbal spelen

Is uw kind de nieuwe Kevin Debruyne? Tuintime helpt graag mee in het volbrengen van zijn of haar dromen. U vindt in onze winkel verschillende voetbaldoelen. Oefenen, of gewoon een spelletje spelen onder vrienden, hoeft nu dus niet meer in de voetbalclub te gebeuren. Keepen en shotten kan nu ook lekker in de tuin.

Hockey goal tuin

Een sport waarvan je het hele jaar door kunt genieten, is hockey. Ontdek de goals op Tuintime en laat uw kinderen lekker buiten ravotten. Misschien ontdekken ze zo wel hun nieuwe lievelingssport…


Basketring Volleybalbal Rebounder Voetbal Hockey Goal

Moment...

{{var product.name}} werd toegevoegd aan uw winkelwagen.
Verder winkelen of bestellen